petak, 30. srpnja 2021.

Središnji državni ured za demografiju i mlade podmiruje troškove izdavanja prve osobne iskaznice za djecu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

         Freepik
Središnji državni ured za demografiju i mlade je, u cilju poduzimanja dodatnih napora radi poboljšanja materijalnog statusa obitelji s djecom, osigurao sredstva za podmirivanje troškova prvog izdavanja  osobne iskaznice u redovnom postupku za djecu do navršenih 18 godina života, hrvatske državljane s prijavljenim prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Zakonski zastupnik djeteta, koji podnosi zahtjev za prvo izdavanje osobne iskaznice u redovnom postupku, biti će u cijelosti oslobođen troškova njenog izdavanja.

Podmirenje troškova prvog izdavanja osobne iskaznice za djecu u redovnom postupku odnosi se na zahtjeve podnesene nadležnim policijskim upravama, odnosno policijskim postajama od 02. kolovoza 2021. godine, kada stupa na snagu Pravilnik o cijeni osobnih iskaznica Ministarstva unutarnjih poslova.

– Prioritet djelovanja Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade usmjeren je na poboljšanje životnog standarda obitelji s djecom i stvaranja povoljnog i poticajnog okruženja za obitelj i mlade, a tome će, uvjerena sam, doprinijeti i ova mjera – istaknula je državna tajnica za demografiju i mlade Željka Josić, dr. med. (demografijaimladi.gov.hr)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
VISION KERAMIKA VIROVITICA
Više o ponudi Salona keramike i sanitarija ''Vision keramika Virovitica'', na adresi Pavla Radića 4 Virovitica, možete vidjeti na Facebook str. Vision keramika Virovitica i na webu Vision keramika Virovitica, te se informirati na br. mob. 098/181 6490 (Mario Majačić, vlasnik) 
Ljetna rasprodaja vina u Vinariji Sari podrum u Slatini. Više na: Stari podrum
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩