petak, 14. kolovoza 2020.

Stožer donio novu mjeru u borbi protiv korone: Noćni klubovi i kafići od danas rade do ponoći!

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

       Foto: screenshot, rtl,hr
Nacionalni stožer civilne zaštite RH donio je jučer najnoviju mjeru kojom žele spriječiti širenje zaraze u Hrvatskoj nakon što je četvrtak bio najgori dan od početka epidemije. Donijeli su odluku kako noćni klubovi, barovi i kafići smiju raditi do ponoći, piše RTL.

Odluka stupa na snagu od 14. kolovoza.

– S obzirom na razvoj epidemiološke situacije i provedenu analizu načina širenja bolesti COVID-19 Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske danas je donio Odluku o nužnoj mjeri ograničavanja radnog vremena ugostiteljskih objekata iz kategorije “barovi”.

Navedenom odlukom ograničeno je radno vrijeme ugostiteljskih objekata iz kategorije “barovi”, kao što su noćni klubovi, noćni barovi, disco-barovi, caffe barovi i sl. koji smiju raditi najduže do 24 sata.

Navedena nužna mjera počinje se primjenjivati od 14. kolovoza i bit će u primjeni 10 dana kada će se, ovisno o epidemiološkoj situaciji, odlučiti o potrebi uvođenja dodatnih mjera – stoji u priopćenju Nacionalnog stožera. (rtl.hr)

PROMO
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩