petak, 14. kolovoza 2020.

NOVI SLUČAJ U VPŽ: Pozitivna mlađa ženska osoba, vratila se s ljetovanja

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Na području Virovitičko-podravske županije u posljednja 24 sata zabilježen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, dok se jedna osoba oporavila.

Testirano je 18 osoba i jedna je pozitivna. Riječ je o mlađoj ženskoj osobi koja se zarazila na ljetovanju i ima blage simptome bolesti, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije.

Broj testiranih od početka epidemije u VPŽ je trenutno 2.511. Podsjetimo, od početka epidemije COVID-19 na području Virovitičko-podravske županije 33 osobe su zaražene koronavirusom. Od toga je jedan slučaj trenutno aktivan, 31 osoba se oporavila, dok je jedan muškarac preminuo. (vpz.hr; Foto ilustracija: Kristijan Toplak)

PROMO
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩