petak, 20. srpnja 2018.

NK Slatina prozivkom započela s pripremama za novu sezonu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Nogometni klub Slatina započeo je sa pripremama za novu sezonu, stigla su nova pojačanja, a kao i uvijek tu su i odlasci.

Što se tiče odlazaka, NK Slatinu su napustili Ciglar, Knežević, Ibričić, Borovec, Mudri i Dijanešić, te Ante Vicić koji će se posvetiti sudačkoj karijeri, a ekipi su se pridružili Toni Hrgetić (Standard), Domagoj Jendrašić (Bratstvo), Domagoj Tušek(Standard), Dario Stjepic (Slaven Belupo-NK Koprivnica), Dominik Hodak(Suhopolje), Luka Čubelić (Suhopolje), Domagoj Bičanić (Suhopolje).
Povratnici u klub su Davor Jozić koji se vraća nakon teške ozljede. Uz njega vraćaju se i Matej Potočki, te vratar Dino Radonjić. Radu s prvom ekipom priključeni su i juniori Dominik Bogati, Dorijan Bogati, Luka Šokac, Robert Lipaj, Marko Šuntić, Ivan Stjepić i Petar Stjepić.

- Više detalja o svim pojačanjima imati ćemo uskoro. Valja napomenuti kako u narednim danima sigurno očekujemo još više prinova. Sudeći po prvom danu i prvom treningu, očekuje nas zanimljiva sezona, nadamo se uspješnija od prošle - kaže trener Damir Pemper. (ADF; foto DJ)

Foto:








PROMO
Sve potrebne informacije oko upisa kandidata, kao i sve odgovore na upite možete dobiti na brojeve telefona ili mobitela, SLATINA: 033 551 231; 033 553 222, mob. 098 436 961; ORAHOVICA: 033 675 523, te na e-mail: koic@vt.t-com.hr; skv.tkalcevic@gmail.com. Pratite nas i na Facebook stranici AUTOŠKOLA CHAMPION

PROMO
OUTLET KERAMIKE SLATINA - Vrhunska talijanska keramika za unutarnje i vanjsko oblaganje podova i zidova, raznih dimenzija i boja. Velike količine na lageru na adresi Ulica bana Jelačića 15 Slatina. Sve kupljeno kod nas u Outlet Keramike dovozimo na adresu kupca!
Informacije na br. mob. 098/181-6490 i 098/135-5371. Više o ponudi pogledajte klikom na:  OUTLET KERAMIKE 
Klikom na reklamu ispod saznajte što se nudi na akcijama, možda nešto pronađete za sebe!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩