ponedjeljak, 25. lipnja 2018.

Čestitka virovitičko-podravskog župana Igora Androvića povodom Dana državnosti Republike Hrvatske

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Povodom Dana državnosti Republike Hrvatske, 25. lipnja, virovitičko-podravski župan Igor Andrović, uputio je čestitku svim stanovnicima Virovitičko-podravske županije:

– Dan državnosti, u povijesti hrvatskog naroda, predstavlja jedan od najvažnijih datuma. Tog 25. lipnja 1991. godine, Hrvatski sabor, prihvatio je Deklaraciju o proglašenju samostalne i suverene Republike Hrvatske, čemu je prethodio referendum, na kojem su se hrvatski građani odlučili za samostalnost Hrvatske. Danas, 27 godina kasnije, sjećamo se tih ponosnih dana, ali i nemjerljive žrtve onih koji su u „olujnim vremenima“ podnijeli najveći teret, naših hrabrih hrvatskih branitelja, njihovih najbližih, kao i svih onih generacija koje su sanjale slobodnu i samostalnu Hrvatsku. U sjećanje na te ponosne dane naše povijesti, svim stanovnicima Virovitičko-podravske županije, želim sretan Dan državnosti. (vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

PROMO
OUTLET KERAMIKE SLATINA - Vrhunska talijanska keramika za unutarnje i vanjsko oblaganje podova i zidova, raznih dimenzija i boja. Velike količine na lageru na adresi Ulica bana Jelačića 15 Slatina. Sve kupljeno kod nas u Outlet Keramike dovozimo na adresu kupca!
Informacije na br. mob. 098/181-6490 i 098/135-5371. Više o ponudi pogledajte klikom na:  OUTLET KERAMIKE 

AKO ŽELITE DA SE VAŠ ''GLAS'' DALEKO ČUJE, OGLAŠAVAJTE NA DOMOVINA NETU!
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩