petak, 26. siječnja 2018.

Maruli će predstavljati VPŽ na poluzavršnici u stolnom tenisu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U srijedu, 24. siječnja 2018. godine, u dvorani Dječjeg vrtića Zeko u Slatini održano je županijsko prvenstvo školskih sportskih društava za srednje škole u stolnom tenisu za djevojke i mladiće.

Domaćin prvenstva je bio ŠSD "Marul" iz Srednje škole Marka Marulića Slatina. "Maruli" su ''pomeli'' konkurenciju u kategoriji djevojaka i mladića izgubivši po jedan set u obje kategorije, te će predstavljati našu županiju na poluzavršnom natjecanju skupine sjever u Varaždinu.

Za ŠSD "Marul" su nastupili: Aneta Suhi, Sanja Kelemen i Klara Pugar kod djevojaka, te Fran Čurić, Karlo Lokner, Ivan Repić i Denis Petrinjak kod mladića. Voditelj ekipa je bio profesor kineziologije Vladimir Borbaš. (SŠ Marka Marulića Slatina)

Foto :





OGLASI
Auto škola Zebra Slatina :
-Vi birate vozilo na kojem želite polagati!
-Vi birate instruktora kod kojeg želite polagati!
-Vi birate termin kad želite polagati!
-Dođite, vozite, položite!
Svi zainterisirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma Zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili broj mobitela 091-6050-334, te klikom na : Auto škola Zebra Slatina
Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku!
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩