utorak, 15. kolovoza 2017.

Filmovi za vikend u slatinskom kinu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Ovaj petak, subotu i nedjelju u slatinskom kinu možete pogledati filmove :

''Tvrd orah 2''; animacija, komedija, avantura, sinkroniziran
-18. 8. u 18:00 h
-19. 8. u 18:00 h
-20. 8. u 18:00 h

Vjeverica Surly i njegovi prijatelji Buddy, Andie i Precious otkriju kako gradonačelnik Oaktona želi sagraditi divovski, zabavni park na njihovom staništu. Kako bi spriječili gradonačelnika da uništi park, koji je ujedno i njihov dom, morat će se udružiti s ostatkom životinja iz parka. Cijena ulaznice 20 kn.


''Atomska plavuša''; akcija, misterija, triler
-18. 8. u 19:30 h
-19. 8. u 19:30 h
-20. 8. u 19:30 h

Redatelj David Leitch je poznat po hitu “John Wick”, a ovoga puta ratobornu glavnu ulogu u njegovom filmu odigrat će žena, i to oskarovka Charlize Theron. Radi se o špijunskom trileru u kojem Theron igra ulogu Lorraine Broughton, špijunke MI6-a koja je poslana u Berlin kako bi razotkrila špijunski lanac odgovoran za smrt jednog tajnog agenta, koji joj čini se i nije tako nepoznat.
Scenarij filma potpisuje Kurt Johnstad i to kao adaptaciju romana “The Coldest City” Antonyja Johnstona. Uz Charlize Theron, u filmu se pojavljuju i John Goodman, James McAvoy, Sofia Boutella i Toby Jones. Cijena ulaznice 20 kn.


''Annabelle: Početak''; horor, misterija, triler

Nekoliko godina nakon tragične smrti njihove djevojčice, izrađivač lutaka i njegova supruga dočekuju časnu sestru i nekoliko djevojčica iz zatvorenog doma za djecu. No opsjednuta lutka koju je otac izradio – Annabelle okomila se na malenu Janice… Cijena ulaznice 20 kn.

Traileri :





Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩