četvrtak, 23. ožujka 2017.

Gradonačelnik Roštaš primio predsjednike Mjesnih odbora “Matija Gubec” i “Vladimir Nazor”: Gradit će se nogostupi, parkirališta i obnoviti Mjesni dom Vladimira Nazora

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas je u maloj vijećnici Gradske uprave Grada Slatine gradonačelnik Ivan Roštaš primio predsjednika Mjesnog odbora “Matija Gubec”, Josipa Gebaja i predsjednika Mjesnog odbora “Vladimir Nazor”, Marka Telišmana. Sastanku, kojem su tema bila projekti koji se izvode i koji će se u skorije vrijeme realizirati na području spomenuta dva Mjesna odbora, prisustvovali su i Kruno Fabijanac, gradski vijećnik, te pročelnica Upravnog odjela za gospodarenje prostorom Vesna Klement.

Gradonačelnik Ivan Roštaš naglasio je da se u Mjesnom odboru Matija Gubec u proteklom razdoblju obavila prva faza rekonstrukcije Strossmayerove ulice sa izgradnjom parkirališta i nogostupa, te da se uskoro kreće sa drugim dijelom rekonstrukcije i izgradnjom nogostupa i uzdužnih parkirališnih mjesta od potoka Javorica uz crkvu bl. Ivana  Merza i tenisko igralište. Također na prostoru MO braće Radić, u ulici Matije Gupca sa lijeve strane županijske ceste, od križanja sa Ulicom braće Radića, pa do Ulice kralja Tomislava, kreće  se u izgradnju nogostupa za pješake. Na području MO Vladimir Nazor radit će se sanacija zgrade Mjesnog doma Vladimir Nazor koja će sadržavati uređenje sanitarnog čvora i ostave, sanaciju krovišta i ugradnju novih prozora i vrata. U Ulici Vladimira Nazora također će se izgraditi i nedostajuće pješačke staze uz državnu cestu D34 i to u duljini od 1050 metara(700m s lijeve i 350 s desne strane).

Predsjednici dva susjedna Mjesna odbora iskoristili su priliku i upoznali gradonačelnika s planovima rada za naredno razdoblje, te mu ukazali na neke specifične poteškoće s kojima se susreću stanovnici MO Matija Gubec i Vladimir Nazor.(slatina.hr)


-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩