srijeda, 7. listopada 2015.

Grad Virovitica u Južnom bloku uredio ograđeno igralište za pse

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com





Po uzoru na neke velike hrvatske gradove, Grad Virovitica je u Južnom bloku uredio ograđeno igralište za pse, koje je u utorak 6. listopada i službeno otvoreno.

Prema riječima Dinka Rujera, višeg stručnog suradnika za komunalno gospodarstvo grada Virovitice, ovaj ograđeni prostor bit će mjesto gdje će se psi moći igrati, družiti, socijalizirati i istrčavati, a ujedno će biti i mjesto za druženje vlasnika pasa.

Otvorenju igrališta na kojemu je Alenka Medak, licencirani voditelj tečaja za obuku i školovanje pasa iz Višnjevca prezentirala pravilan način vođenja psa s povodcem, nazočili su sa svojim tetama i mnogobrojni mališani Dječjeg vrtića “Cvrčak”.

Vrijednost ove investicije iznosila je oko 20.000 kuna, a prema riječima gradonačelnika Ivice Kirina, grad Virovitica u narednom razdoblju planira urediti još dva igrališta za pse, jedno u Industrijskoj zoni III, a drugo na prostoru bivše vojarne. (icv.hr/vpz.hr)





Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116