srijeda, 3. lipnja 2015.

Glasnicima istine uručena donacija Grafike Calco

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Članovima udruge Glasnici istine-hrvatski maratonci, Slatinčanima Goranu Draksleru i Nenadu Pelengiću koji će sudjelovati na ultramaratonu od Tovarnika do Sarajeva u povodu pastirskog pohoda hodočasnika mira pape Franje u BiH , Grafika Calco donirala je majice.

Dražena Milković suvlasnica Grafike Calco  prigodom predaje majica naglasila je  da nisu mogli tek tako  biti ˝skrštenih ruku ˝ i ne pomoći članovima udruge Glasnici istine koji po tko zna koji već puta predstavljaju  grad Slatinu i  Virovitičko-podravsku županiju
Nadodala je : ''Otisnuli smo svakome po tri majice za tri dana sudjelovanja na ultramaratonu, na prednjoj strani je Sveti otac sa hodočasničkom porukom ''Mir Vam'',  a na poleđini je otisnuto  ''župa sv.Josipa Slatina'', tako da se zna odakle ste  iz koje župe i grada,  a sa strane na rukavima je naš logo s kojim Vam želimo sretan i blagoslovljen put do Sarajeva''.
Prigodom prijema majica Goran Draksler se zahvalio gđi. Milković  na donaciji,  te rekao kako još ni sami nisu svjesni događaja koji slijedi ,prigode koja se vjerojatno samo jednom u životu pruža, trčati za Svetog Oca.
Uz naše Slatinčane na ultramaratonu će učestvovati još osmorica maratonaca iz Hrvatske i BiH uz logističku potporu organizatora , članova Udruge dr. Ante Starčević iz Tovarnika. (tekst&foto: Pavo Tutenov, predsjednik udruge Glasnici istine-hrvatski maratonci)


Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116

































Promo:
Vertigo caffe & wine bar 
Slatina Trg sv. Josipa