petak, 13. siječnja 2017.

Slatina-Prijevara u gospodarskom poslovanju

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U srijedu, 11. siječnja, nakon prikupljenih operativnih saznanja, policijski službenici Službe kriminalističke policije proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili postojanje osnove sumnje da je 40 – godišnjak, kao direktor i odgovorna osoba tvrtke iz Petrinje u namjeri pribavljanja protupravne imovinske koristi od 119.284,42 kuna, počinio kazneno djelo prijevara u gospodarskom poslovanju na štetu tvrtke iz Slatine, tako što je naručio robu – med, koja mu je isporučena putem dvaju faktura, tijekom 4. i 5. mjeseca 2010. godine, s odgodom plaćanja od 30 dana za što je kao garanciju plaćanja ispunio nenaplativu bjanko zadužnicu tvrtke u kojoj je bio uposlen.

Obzirom da isporučena roba nije plaćena u roku dospijeća, tvrtka iz Slatine je 2010. godine, pokušala naplatiti bjanko zadužnicu u čemu nije uspjela, jer na računu tvrtke iz Petrinje nije bilo novčanih sredstava. U međuvremenu je tvrtka iz Petrinje ugašena, a isporučena roba- med, nikada nije plaćena. Slijedi kaznena prijava.(PU virovitičko-podravska)

-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩