četvrtak, 8. rujna 2016.

Osijek-U prometnoj nesreći poginuo 22-godišnji Slatinčanin

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



U prometnoj nesreći koja se u četvrtak rano ujutro dogodila na Biljskoj cesti kod Osijeka, smrtno je stradao 22-godišnji pješak, doznaje se u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi.

Nesreća se dogodila kada je na pješaka, iz još neutvrđenih razloga, naletio osobni automobil osječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 54-godišnji vozač, kazao je Hini glasnogovornik PU Darijo Premec.

Od zadobivenih ozljeda mladić je preminuo na mjestu nesreće, dok će se okolnosti nesreće znati poslije izvješća obavljenog očevida.


Kako Domovina net neslužbeno doznaje, nesretni poginuli mladić je Slatinčanin Matej Jelavić, koji je jučer, 7. rujna, navršio 22-ije godine.  Metej je bio izuzetno mirna i dobroćudna osoba, sportaš, član Hrvačkog kluba Slatina.


Ovim putem izražavamo najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i poznanicima nesretno stradalog Mateja.

Medo, počivao u miru Božjem. (Domovina net/DF)


-Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)