ponedjeljak, 22. kolovoza 2016.

HVIDR-a Slatina organizira besplatan prijevoz od Orahovice do Virovitice

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Započele su aktivnosti u sklopu projekta “Jači od zaborava” udruge HVIDR-a Slatina.

Hrvatski branitelji i njihove obitelji slabijeg socijalnog statusa s područja šireg slatinskog područja tako su u mogućnosti koristiti organizirani prijevoz do Virovitice u svrhu odlaska u bolnicu ili do druge potrebne institucije.
Autobus je s vožnjom krenuo danas iz Orahovice, a vozit će svakog ponedjeljka.

Ispred Opće bolnice Virovitica branitelje i njihove obitelji dočekali su saborski zastupnik i predsjednik HVIDR-e Republike Hrvarske Josip Đakić, obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, ravnateljica Opće bolnice Mirjana Peček, te predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata.

Projekt “Jači od zaborava”, čiju realizaciju pomažu Virovitičko-podravska županija i Grad Slatina, ima za cilj umanjiti posljedice siromaštva i smanjiti razinu socijalne isključenosti.(icv.hr)


 




-Zamolba
Poštovani čitatelji molimo Vas da koji put kliknete na reklame ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će značiti puno. Hvala unaprijed.
(Domovina net)