nedjelja, 9. kolovoza 2015.

Slatina-Silovanje u pokušaju

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com




Kako neslužbeno doznajemo, jučer oko 23 sata, kod Dječjeg vrtića Zeko u Slatini ,dogodio se pokušaj silovanja mlađe djevojke.

Po saznanju , djevojka se išla naći sa dečkom , te je na svom putu prolazila stazom pored vrtića, gdje ju je dočekao D.G. starosti oko 33 godine, zaustavio ju, smotao joj ruke na leđa, srušio na tlo i pokušao odvući u mrak dirajući ju po intimnim dijelovima tijela.
Prestravljena djevojka je počela glasno sazivati pomoć i plakati, tako da ju je napadač u jednom trenutku pustio, pa mu se uspjela othrvati i pobjeći u obližnju zgradu odakle je pozvala svog dečka koji je ubrzo stigao, jer se nalazio u blizini.
Dečko ,djevojke izbezumljene od straha , dao se u potragu za napadačem kojeg je sustigao kod frizerskog salona ''Sanja'' uhvatio ga i spriječio u bijegu napravivši mu 'polugu' na ruci , te zadržao do dolaska policije.

Djevojka i njen dečko izrazili su želju ostati anonimni.

Po saznanju izvora bliskog policiji,događaj je okarakteriziran kao bludna radnja kažnjiv po Kaznenom zakonu čl. 155. (Kazneni zakon čl.155)

Više o događaju po službenom izvještaju policije.