utorak, 25. kolovoza 2015.

Održana 14. sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com




U ponedjeljak, 24. kolovoza, u velikoj dvorani Hrvatskog doma u Slatini održana je 14. sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine.
Razmotreni su i usvojeni zapisnici sa 12. i 13. sjednice, a gradonačelnik Grada Slatine, Ivan Roštaš, predstavio je informacije o radu gradonačelnika i Gradske uprave za razdoblje od 16. lipnja do 24. kolovoza.
Na aktualnom satu razmotren je polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Grada Slatine za 2015. godinu i godišnje izvješće o radu Dječjeg vrtića „Zeko“ Slatina u pedagoškoj 2014/2015. godini. 
Raspravljalo se o elementarnim nepogodama na prostoru grada Slatine u 2014. godini, te su razmotreni prijedlozi i donesena Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o zakupu poslovnog prostora u vlasništvu Grada Slatine.
Sve točke dnevnog reda, njih 8, izglasane su jednoglasno.

Na zatvorenom dijelu sjednice vijećnici i tijela Gradske uprave odlučili su tko će dobiti plakete, te zahvalnice Grada povodom obilježavanja Dana grada Slatine, a koje će biti uručene na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća. 

Foto :








Promo:
Vertigo caffe & wine bar 
Slatina Trg sv. Josipa