subota, 23. svibnja 2015.

Branimir Glavaš na otvaranju ureda HDSSB-a u Orahovici

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com




Danas, 23. svibnja s početkom u 12 sati, svečano je otvoren ured HDSSB-a u gradu Orahovici.

Svečanosti su prisustvovali čelnici stranke grada Orahovice i Virovitičko-podravske županije, te uglednici iz vrha HDSSB-a Dragan Vulin, Branimir Glavaš, Ivan Drmić, Krešimir Bubalo i Igor Češek.

Pozdravne riječi ispred  GO HDSSB-a Orahovice uputio je Saša Milobara, zahvalivši se svim prisutnima na odazivu.

Predsjednik HDSSB-a Virovitičko-podravske županije i saborski zastupnik Igor Češek u svom se govoru osvrnuo na probleme u županiji :

''Po indeksu razvijenosti naša je županija na samom dnu, naš stupanj razvijenosti je 5,56 % što nas svrstava na samo dno, dakle ovdje nitko nema ni za kruh. HDSSB se zalaže za razvoj cijele Slavonije i Baranje , Podravine i Zapadnog Srijema, kao i Virovitičko-podravske županije, podjednako. Moram napomenuti ono što stalno ponavljam u Hrvatskom saboru, a to je da nužno trebamo brzu cestu Vrbovec-Bjelovar-Virovitica, kako ne bi ostali slijepo crijevo Hrvatske. Moram se osvrnuti i na časopis Kronika Virovitičko-podravske županije koji se u ediciji od 30 tisuća komada dijeli žiteljima naše županije, a upravo se iz njihovih džepova izdvajaju sredstva za tiskanje , nazovimo to tako, letka ili propagandnog materijala župana Tomislava Tolušića u kojem hvali samoga sebe i HDZ. Ovim putem pozivam župana Tolušića da časopis stavi u prodaju na kiosk po simboličnoj cijeni od dvije kune , pa da vidimo tko će kupiti tu tiskovinu''-rekao Češek.

Predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin pozdravio je sve prisutne , te se zahvalio domaćinu na dobroj organizaciji :

''Prije svega htio bih čestitati svim članovima ovdje u gradu Orahovici na dosadašnjem zalaganju i radu što je pokazatelj upravo i ovaj novootvorenu ured , a to će pridonijeti još boljem i kvalitetnijem radu HDSSB-a na Virovitičko-podravskoj županiji. Ja ću samo reći ono što često ponavljam i što sam siguran da je tako, da smo mi , HDSSB, totalno drugačiji od drugih, potpuno drugačija stranka od svih ostalih prvenstveno iz razloga što imamo sjedište ovdje u Slavoniji i Baranji i radi toga bezkompromisno možemo zastupati naše i vaše interese. Na inicijativu samih poljoprivrednika i udruga iz resora poljoprivrede prihvatili smo  prijedlog da se doktora poljoprivrednih znanosti i aktualnog zamjenika župana Osječko-baranjske županije Željka Kraljička predloži za budućeg ministra poljoprivrede u novoj Vladi, poslije parlamentarnih izbora''-rekao je Dragan Vulin.

Okupljenom članstvu i simpatizerima HDSSB-a obratio se i utemeljitelj stranke , hrvatski general Branimir Glavaš, također, čestitavši im na ustrajnom radu :

''Prije svega želim pozdraviti sve prisutne danas ovdje okupljene , kao i pripadnike medija.Grad Orahovica je nešto zapadnije od istočnih granica  Slavonije i Baranje i grada Osijeka , ali nije 'Divlji zapad', dakle došlo je vrijeme da jednim aktivnim odgovornim političkim radom stvorimo pretpostavke da se makne sa vlasti osoba koju rado sugrađani nazivaju 'Doc Holliday'. Dakle vrijeme je da se Orahovica riješi tih 'desperadosa' , kao i Virovitičko-podravska županija i da Slavonija počne disati punim plućima''-rekao je u svom obraćanju general Glavaš.

Po završetku službenog dijela otvaranja ureda , Branimir Glavaš sa suradnicima se prošetao Orahovicom , a iznimni interes je pokazao za postavljene spomen ploče na pročeljima ustanova u gradu koje sam sebi postavlja, svojim imenom i prezimenom, gradonačelnik Josip Nemec. (HDSSB VPŽ/df)

Foto :












Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116













































Promo:
Vertigo caffe & wine bar 
Slatina Trg sv. Josipa