nedjelja, 24. svibnja 2015.

66 trkača prošlo zahtjevnu srednjovjekovnu stazu u Orahovici

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



U Orahovici, točnije po stazama na Papuku, a u organizaciji Biciklističkog kluba LOOD Orahovica i u sklopu 7. kola slavonske brdsko-biciklističke lige, održana je 7. XC utrka srednjovjekovnim stazama.
Orahovački biciklističku klub ponovno je sjajno pripremio stazu, vrijeme je bilo idealno i ova utrka je još jednom ponudila svu raskoš svoje ljepote i atraktivnosti. Natjecalo se u 7 kategorija i to: Elite, Junior, Kadeti, Žene, Veteran A, Veteran B i Sport. U najjačoj kategoriji elite slavio je Tomislav nemet iz BK Osijek 2010, drugo mjesto osvojio je Marko Batori iz BBK Požega dok je treće mjesto osvojio Matej Skuzin iz BK Luks Racing Team iz Požege.
U kategoriji Junior pobjedu je odnio Zvonko Pedić iz BK Luks Racing Teama Požega, drugi je bio Dominik Nikoljačić iz BK Festung Slavonski Brod dok se broncom okitio također vozač Festunga Andrej Breul. U ovoj kategoriji nastupio je i Orahovčanin, vozač BK LOOD Ante Pezić zauzevši šesto mjesto. U kadetskoj kategoriji pobjednik je Mirko Budimlić BK Luks Racing Team, drugo mjesto i srebro osvojio je Ivor Flander iz BK Osijek dok je se na treću stepenicu pobjedničkog postolja popeo Vanja Grabovac iz BK Festung. U ženskoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je Dea Pavičić iz BK Biker dok je drugo mjesto pripalo Luciji Jerbić iz Bk Osijek 2010. Goran Stijak iz BK Kastel Banja Luka pobjednik je konkurencije Veteran A, odmah iza njega kroz cilj je prošao Mihajlo Svitlica iz BK MTB Laktaši dok je treći bio Ivan Adžić iz BK Našice. U ovoj kategoriji sjajan je bio i vozač BK LOOD Mario Vida, inače i predsjednik ovoga kluba, Mario Vida koji je osvojio odlično peto mjesto. Kategoriji Veteran B osvojio je Slaven Getoš iz Bk Osijek 2010., drugi je bio Silvio Vilaguš Bk Festung, a treći Goran Pavić BBK Požega. I u kategoriji Sport, najbrži je bio Antun Umiljanović iz BK Našice, a srebro i broncu oko vrata su stavili Banjalučani, vozači BK Kastel, Slobodan Banjac, odnosno Bojan Ćosić.
Moramo biti zadovoljni sa svima. Odaziv je bio vrlo dobar, a vožnje i vozači izvrsni. Mi smo si dali maksimalan trud u pripremi ove utrke koja za sve vozače ima poseban osjećaj, upravo zbog okoline u kojoj se vozi. Dakle vozi se pokraj Ružice grada, posebno prelijepim i atraktivnim terenima stoljetne šume Parka prirode Papuk i mogu reći da su svi vozači i ove godine iz Orahovice otišli prepuni dojmova – zaključio je predsjednik BK LOOD Orahovica Mario Vida. (orahovica.hr/vpz.hr)

Foto:









Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116


































Promo:
Vertigo caffe & wine bar 
Slatina Trg sv. Josipa