nedjelja, 27. listopada 2024.

ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE Leonnardo Alavanja odlučio susret na Školskom vrtu, Sloga uvjerljiva u Orešcu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Prva utakmica 11. kola Premijer županijske nogometne lige VPŽ odigrana je jučer (subota) pred više od 200 gledatelja na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju gdje je domaće Bratstvo ugostilo virovitički No Limit TVIN. U žustroj i povremeno napetoj utakmici obje momčadi propustile su po nekoliko prigoda. Odlučujući zgoditak za pobjedu gostiju rezultatom 1:0, nakon jedne kontre, postigao je Leonnardo Alavanja u 62. minuti.

Četiri utakmice igraju se u nedjelju, 27. listopada u 14 sati i 30 minuta. Na stadionu Kurija u Kapela Dvoru u općinskom derbiju Dinamo je domaćin Lukaču 05. Vodeća Mladost iz Čačinaca gostuje kod Dinama u Četekovcu. Voćin ugošćuje Zrinski iz Nove Bukovice, dok je Rezovac domaćin Slogi iz Zdenaca. Dogovorom klubova utakmica između Suhopolja i Mikleuša je odgođena, dok su nogometaši Crnca slobodni.

U prvoj utakmici 11. kola 1. županijske nogometne lige VPŽ Sloga iz Dugog Sela Lukačkog bila je na gostovanju bolja od Orešca 3:0. Zgoditke su postigli Matej Horvat u 73. minuti, Dario Begović u 79. i Dejan Mioljević u 85. minuti.

Preostalih šest utakmica igra se u nedjelju, 27. listopada u 14 sati i 30 minuta.

Borova gostuje kod DOŠK-a u Dolcima, a Slavonija iz Sladojevaca kod Omladinca u Koriji. U Vukosavljevici igraju Mladost i Podgorje, dok u Grabrovnici igraju Croatia i Munja iz Velikog Rastovca. U Terezinom Polju sastaju se Drava i Dinamo iz Josipova, dok je Sveti Đurađ u derbiju začelja domaćin Standardu iz Nove Šarovke. (icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Foto:










Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.