nedjelja, 27. listopada 2024.

3. NL SJEVER Marin Zdelar igru napustio na nosilima, Virovitica, Slatina i Pitomača bez bodova u 11. kolu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U 11. kolu 3. nogometne lige Sjever sve tri momčadi s područja Virovitičko–podravske županije jučer (subota) su ostale bez bodova.

Momčad Virovitice gostovala je kod varaždinskog Varteksa. U prvom dijelu utakmice gosti iz Virovitice pružili su solidan otpor. U sudačkoj nadoknadi prvog dijela gosti su prvo ostali bez Marina Zdelara, koji je zbog udarca u glavu, nakon jednog duela, igru napustio na nosilima te je završio u varaždinskoj bolnici, a zatim je Dino Kovačec u trećoj minuti sudačke nadoknade doveo Varteks u prednost od 1:0. U nastavku igre puno bolja i rastrčanija domaća momčad postigla je još četiri pogotka. Strijelci su bili Davor Telebar (53′), Dino Kovačec (60′), Nino Možanić u 64. i Dejan Glavica u 81. minuti za konačnih 5:0.

U Grubišnom Polju domaća Bilogora ’91 pobijedila je Pitomaču rezultatom 2:1. Prvi dio završio je netaknutih mreža. U 50. minuti Bruno Kunštek dovodi domaću momčad u prednost od 1:0. Povratnik u momčad Pitomače Boško Kosanović poravnao je rezultat u 71. minuti na 1:1. Konačnih 2:1 postavio je osam minuta kasnije Tomislav Pleić udarcem s bijele točke.

Na stadionu Antuna Tone Butorca momčad Dinama iz Domašinca pobijedila je domaću Slatinu 2:1. Gosti su poveli pogotkom Deana Volara u 32. minuti. U sudačkoj nadoknadi prvog dijela utakmice Matej Mezga udvostručio je prednost Dinama na 2:0. Na početku nastavka, u 53. minuti Renato Pecolaj smanjio je gostujuću prednost. Usprkos svim naporima domaćih nogometaša rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao. (icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

Fotografije sa utakmice Slatina-Dinamo pogledajte OVDJE.

Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.