utorak, 1. listopada 2024.

Ukupno 17 izlagača s područja VPŽ, od 4. do 6. listopada, predstavljat će se u Gospiću na tradicionalnoj manifestaciji „Jesen u lici“

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Ukupno 17 izlagača, u organizaciji Virovitičko-podravske županije, sudjelovat će na jednoj od najznačajnijih manifestacija koje se održavaju u Lici – 26. „Jesen u lici“, koja počinje u petak 4. i traje do nedjelje 6. listopada u Gospiću.

Svima njima je Virovitičko-podravska županija osigurala besplatan nastup na ovoj manifestaciji, kako bi promovirali svoje proizvode, ali i područje naše županije.

Svoje mjesto u „središtu glavnog grada Like“, pronaći će VPŽ med i pčelinji proizvodi, bučina ulja, suhomesnati proizvodi i suhomesnati proizvodi od crne svinje, voćne rakije, likeri, vina, prvoklasne slavonske slastice, suveniri, sirevi, rukotvorine, proizvodi od aronije…

Oni koji se zapute u Gospić, na Trgu Stjepana Radića, moći će vidjeti: OPG Grapis, OPG Antonio Balint, OPG Pemper, Pčelarstvo Balint Vesna, Uslužno pečenje Šomođi, OPG Slavić Željko, Đurđica Ambruš, Destileriju Harmund, Sandrini Kolači, OPG Vjekoslav Kopljar, Zdenka i Zvonko Milković, Marija Siegmund, Đurđica Giba i Kreativna udruga Unikat, OPG Ivoš, OPG Dragan Marenić, OPG Petar Rakošević, LAG Virovitički prsten.

Manifestaciju će upotpuniti ocjenjivanje sira, meda i rakije, prezentacije starih zanata, izložbe etnografskih zbirki, izložba ličke ovce pramenke, autohtonog goveda buša i konja hrvatski hladnokrvnjak, hrvatski posavac, izložba poljoprivredne mehanizacije. Ove godine 26. Jesen u Lici okupit će više od 350 izlagača iz cijele RH i susjednih država. (vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.