četvrtak, 24. listopada 2024.

Uhićen vozač koji je napuhao 2,83 promila i počinio još nekoliko prekršaja

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U utorak, 22. listopada u 21:10 sati, policijski službenici Policijske postaje Virovitica u Pitomači su u nadzoru prometa zatekli 39-godišnjaka koji je krivudao po cesti. Provedenim alkotestiranjem utvrdili su kako upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,83 g/kg, za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima “B” kategorije, a isti je uhićen, priopćila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

Protiv vozača će biti podnesen Optužni prijedlog Općinskom sudu u Virovitici zbog prisutnosti alkohola za koji je propisana novčana kazna u rasponu od 1.320 do 2.650 eura ili kazna zatvora u trajanju do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom i negativni bodovi koji se upisuju u evidenciju.

Inače, za vozač koji upravlja vozilom za vrijeme dok su mu izrečene mjere propisana je novčana kazna od 1,320 do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom, dok zbog prekršaja ne kretanja sredinom obilježene prometne trake je propisana novčana kazna u iznosu od 30 eura, stoji u priopćenju policije. (PU virovitičko-podravska)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.