srijeda, 16. listopada 2024.

OŠ Davorin Trstenjak Čađavica: Uspješno provedena akcija prikupljanja hrane za životinje smještene u virovitičkom skloništu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Učenici Osnovne škole "Davorin Trstenjak" Čađavica obilježili su Svjetski dan zaštite životinja, koji se obilježava 4. listopada, na način što su prikupili hranu, dekice i igračke za napuštene životinje u Skloništu za životinje u Virovitici. 

U akciji prikupljanja sudjelovali su svi učenici, roditelji i djelatnici matične škole i područnih škola Sopje, Noskovci i Ilmin Dvor. 

Jučer (utorak) je ravnateljica OŠ Davorin Trstenjak Čađavica Ksenija Žunec predala sve prikupljeno voditelju virovitičkog skloništa Zvonimiru. 

- Hvala vam svima na sudjelovanju i što ste razveselili divne njuškice u skloništu - rekla je ravnateljica Žunec. (adf; Foto: OŠ D. Trstenjak Čađavica)


Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.