nedjelja, 6. listopada 2024.

[FOTO] Članice Foto video kluba Slatina pobjednice 3. Roštiljade u Sequoi

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer (subota) je u prostoru EPIcentara Sequoia Slatina održana 3. Roštiljada u Sequoi. 

Prije početka natjecanja majstorica i majstora roštilja, nazočne je pozdravila voditeljica EPIcentra Snježana Žilavi. 

Ove se godine na roštiljadi okupi nešto manji broj ekipa, njih pet, čemu je vjerojatno uzrokovalo i oblačno vrijeme, no to nije omelo natjecatelje i njihove goste da subotnje poslijepodne provedu u ugodnoj zabavi. 

Pošto je i ova roštiljada, kao i prijašnje dvije, bila natjecateljskog karaktera prosudbena komisija u sastavu Sunčica Pavličević, Zdenka Moslavac i Matea Pejazić imala je zadatak proglasiti tri najbolje. Tako je prvo mjesto na 3. Roštiljadi u Sequoi pripalo članicama Foto video kluba Slatina, drugo mjesto zauzeli su članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina, a treća je bila ekipa slatinskog Mjesnog odbora Vladimir Nazor. Te tri najbolje ekipe Restoran Sequoia je nagradio prigodnim nagradama. 

Četvrto mjesto pripalo je ekipi Ivice Medića, a peti su bili članovi Udruge vinograda i voćara sv. Rok  Kozice. Glavni pokrovitelj roštiljade bila je tvrtku Slavonica. 

Kako je bilo na 3. Roštiljadi u Sequoi pogledajte u našoj fotogaleriji. (adf; Foto: D. Fišli, S. Pavličević)
Foto:




















































Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.