petak, 27. rujna 2024.

ČEKA JU ZATVORSKA KAZNA: Prevarantica skupljala novac za gluhonijeme i invalidne osobe

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

             Foto: ilustracija, Pixabay
U utorak, 24. rujna u Virovitici, policijski službenici Policijske postaje Virovitica zatekli su 23-godišnju stranu državljanku koja se predstavljala kao aktivistica koja skuplja novac za gluhonijeme i invalidne osobe.

Policijski službenici su zbog utvrđenih prekršaja iz članka 11 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prepratili 23-godišnjakinju u postaju i izdali optužni prijedlog, priopćila je jučer (četvrtak) Policijska uprava virovitičko-podravska.

Na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Virovitici izrečena joj je kazna zatvora u trajanju od 15 dana i zaštitna mjera udaljenja s virovitičkog područja u trajanju od šest mjeseci.

- Poštovani građani, policijski službenici će kroz svoju redovnu djelatnost postupati u ovakvim događajima, ali pozivamo i vas da zajednički suzbijemo tu pojavu i ako primijetite osobe koje prosjače ili vas pokušavaju prevariti prijavite to policiji na broj 192 ili na broj 112 – poručili su iz PU virovitičko-podravske. (PU virovitičko-podravska)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.