subota, 21. rujna 2024.

3. NL SJEVER: Nogometaši Slatine računaju na pobjedu u susretu s Garićem

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Nogometaši Slatine prošle subote u Nedelišću pružili su čvrst otpor varaždinskom Varteksu, ali su na kraju ostali bez bodova jer su suparnici iskoristiš dvije prigode i došli do pobjede.

U pripremi za utakmicu šestog kola 3. nogometne lige Sjever, koju Slatinčani igraju sutra u 16:30 sati na svom stadionu Antuna Tone Butorca s Garićem iz Garešnice, momčad trenera Nikice Hata odigrala je pripremnu utakmicu sa županijskim premijerligašem Mikleušom koja je treneru poslužila da vidi na koje igrače može računati za subotnju utakmicu.

– Liga se postepeno profilirala. Mi i Garić se nalazimo u donjem dijelu tablice te bi pobjeda za obje momčadi imala veliko značenje. S Garićem igramo već niz godina te se dobro poznajemo. Oba kluba ulaskom u 3. ligu dodatno su se pojačala i očekujem da smo na svom terenu blagi favorit te da ćemo doći do tri boda– izjavio nam je trener Slatine Nikica Hat. (icv.hr, mš, foto ilustracija: D. Fišli)

Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.