petak, 16. kolovoza 2024.

U Slatini uspješno provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi: 100-ti put krv darovao Anadin Delić iz Mikleuša

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Gradsko društvo Crvenog križa Slatina danas (petak) je u svojim prostorijama organiziralo još jednu akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Ovoj, četrnaestoj ovogodišnjoj akciji odazvalo se 67 osoba, a krv je darovalo 52 muškarca i 11 žena, dok su 4 osobe odbijene iz zdravstvenih razloga.  
  
Na današnjoj akciji prvi put krv je darovalo 5 osoba Leona Kordi iz Gornjeg Miholjca, Ivana Ostrošić iz Slatine, Mirjana Matovina iz Sladojevaca, Antonio Brbot iz Čačinaca i Filip Halužan iz Grabića. Stoti put krv je darovao i Anadin Delić iz Mikleuša.

Danas je prikupljano i 14 uzroka krvi za periferne matične stanice za potrebe zaklade Ana Rukavina.

Od prosinca 2012. godine krv prikuplja Transfuzijska jedinca KBC Osijek na području 4 slavonske županije. (adf; CK Slatina)
Foto:













Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!