petak, 16. kolovoza 2024.

Pijani 31-godišnjak u Rezovcu autom sletio s ceste, preletio putni jarak i oštetio dvorišnu ogradu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Policijska uprava virovitičko-podravska objavila je detalje prometne nesreće koja se u utorak, 13. kolovoza u poslijepodnevnim satima dogodila u Rezovcu.

Naime, u ovom virovitičkom prigradskom naselju evidentirano je slijetanje vozila s ceste u zavoju, koje je uzrokovao 31-godišnji vozač osobnog automobila kod kojega je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 2,46 g/kg.

Ovaj vozač je dolaskom do zavoja, uslijed upravljanja vozilom neprilagođenom brzinom i utjecaja alkohola, izgubio nadzor nad vozilom, zbog čega je došlo do zanošenja stražnjeg dijela vozila, prelaska vozila preko cijele površine kolnika i slijetanja preko putnog jarka na zelenu površinu, pri čemu je oštećena dvorišna ograda, stoji u priopćenju policije.

Inače, utorak je obilježen povećanim brojem prometnih nesreća, ukupno pet, od kojih je jedna bila s nastradalima, a četiri s materijalnom štetom. 

- Policijski službenici će i u ovom produženom blagdanskom i prazničnom vikendu vršiti pojačani nadzor prometa u cilju sigurnijeg sudjelovanja u prometu svih kategorija sudionika, a u slučaju potrebe zbog održanja protoka prometa će pristupiti i fizičkoj regulaciji prometa na pojedinim mjestima – poručili su iz PU virovitičko-podravske. (PU virovitičko-podravska)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!