subota, 24. kolovoza 2024.

Slatinski vatrogasci četiri dana za redom imali ''pune ruke posla'': Sve požari otvorenog prostora

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Četiri dana za redom, počevši od srijede, vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Slatine gasili su požare otvorenog prostora. U srijedu su požar ugasili u slatinskom prigradskom naselju Lukavac, u četvrtak i petak u Donjim Meljanima, a danas (subota) kod prigradskog naselja Sladojavci. 

Dežurstvo Županijskog vatrogasnog operativnog centra dojavu o požaru otvorenog prostora zaprimili su u 13.38 sati. Na mjesto požara JVP izlazi sa dva vatrogasca i jednim vozilom i ubrzo gase požar. Po neslužbenim saznanjima, ovaj put neodgovorni građanin ili građani dovezli su smeće na divlji deponij i isto zapalili ne razmišljajući da bi se vatra uslijed vjetra mogla proširiti na okolinu i izazvati veliku štetu. 
Slatinski vatrogasci opetovano apeliraju na stanovnike grada Slatine i prigradskih naselja da ne pale vatru na otvorenom, ne spaljuju korov ili u današnjem slučaju smeće, da pripaze gdje odbacuju jako zapaljiva sredstva i ne bacaju čikove i sl., jer po ovoljetnim vrućinama i najmanja nepažnja može izazvati požar! (adf; ustupljene fotografije)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!