subota, 31. kolovoza 2024.

[FOTO] Nastup Slavonskih lola druge koncertne večeri povodom proslave Dana grada Slatine

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Drugi koncert povodom proslave Dana grada i obilježavanja 727. obljetnice prvog pisanog spomena imena Slatine, večeras (subota) su na Trgu sv. Josipa održale Slavonske lole. 

Slavonske lole su tamburaški sastav iz Đakova, a široj javnosti poznati su po uspješnicama kao što su "Moj bagreme", "Sve je ona meni", "Duša bećarska", "Vesela je šokadija" i "Ej Kato, moje zlato"..., tako da je publika koja voli tamburašku svirku i pjesmu došla na svoje. 

Ove godine koncerta povodom Dana grada organizira Slatinski informativni centar, a pokrovitelji su Grad Slatina i Turistička zajednice grada Slatine. 

Kako je večeras bilo na koncertu Slavonskih lola u Slatini pogledajte u fotogaleriji kolju vam donosimo. (adf; Foto: D. Fišli)
Foto:

































































































Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!