subota, 31. kolovoza 2024.

[FOTO&VIDEO] 10. moto susreti u Slatini: Motociklisti prodefilirali ulicama grada

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U sklopu programa obilježavanja Dana grada Slatine danas (subota) se na slatinskom jezeru Javorica, u organizaciji Moto kluba ''Speed'' Slatina i pod pokroviteljstvom Grada Slatine i Turističke zajednice grada Slatine, održavaju tradicionalni 10. moto susreti.

U sklopu svog programa, članovi Moto kluba ''Speed'' i njihovi gosti pristigli iz cijele Hrvatske te raznih drugih zemalja iz susjedstva, ali i šire, prodefilirali su ulicama grada zaustavivši se u Parku 136. slatinske brigade gdje im je pripremljeno osvježenje, a građani su tako imali prigodu razgledati motocikle i fotografirati se na ''ljutim mašinama''. 

Najzanimljiviji događaj moto susreta je zasigurno koncert Opće opasnosti koji će na jezeru Javorica početi u 22.30 sati. Svi oni koji žele ići na koncert to mogu autobusom koji će kretati svakih pola, počevši od 21.00 sat ispred NTL-a. (adf; Foto&video: D. Fišli)
Foto:








































































































































Video:


Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!