nedjelja, 18. kolovoza 2024.

3. NL SJEVER Dva pogotka i četiri crvena kartona u Virovitici: Pitomača uvjerljiva

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U prvom kolu 3. NL Sjever na terenu Sportskog centra Vegeška, pred više od 200 gledatelja, Virovitica i Slatina podijelili su bodove rezultatom 1:1.

U izuzetno žustroj i atraktivnoj utakmici u prvom dijelu Brazilac u slatinskom dresu Wallace Willian Souza Ribeiro u samo dvije minute zaradio je dva žuta kartona te je u 30. minuti morao napustiti teren. S igračem manje gosti u 36. minuti dolaze do jedanaesterca, međutim domaći vratar Ante Šimić obranio je udarac Daoudea Traorea.

Početkom nastavka igre prvo je Marin Zdelar pogodio gostujući okvir vrata, dok je u 50. minuti nakon prodora s boka pogodio mrežu za 1:0. Desetak minuta kasnije zbog drugog žutog kartona teren je morao napustiti igrač Virovitice Samuel Spudić. Nakon tri minute to koristi najbolji gostujući igrač Matej Kupres i nakon solo prodora poravnava rezultat na 1:1.

U 78. minuti nakon oštrog starta slatinskog Brazilca Aragao De Oliveira Guilherme Rafhe na Benjaminu Dijanešiću obojica su zaradili crvene kartone.

Do kraja se nastavilo igrati otvoreno, ali bez promjene rezultata.

Pitomača je na svom terenu bila uvjerljiva protiv Graničara iz Kotoribe s 5:0. Za veliko slavlje Presečanove momčadi poentirali su dva puta Marko Matančić, dok su po jednom strijelci bili Matej Babić, Benjamin Radinković i Marlon. (icv.hr, mš)

Foto:










Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!