nedjelja, 18. kolovoza 2024.

1. ŽNL Omladinac dva puta vodio u Novoj Šarovki pa u završnici “ispustio” dva boda

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer (subota) je odigrana prva utakmica nove sezone u 1. ŽNL.

Standard je na svom terenu u Novoj Šarovki ugostio Omladinac iz Korije, a gosti su se već u osmoj minuti utakmice našli u prednosti zahvaljujući autogolu Maria Hrgetića, no do odlaska na odmor, u 37. minuti, Vedran Gabud vratio je susret u egal. 

Igrala se 53. minuta kada je Omladinac još jednom došao do prednosti, a za nju se pobrinuo Valentino Jeličić. Izgledalo je kako će momčad iz Korije upisati prva tri boda u novoj sezoni, no da to ne bude tako pobrinuo se Kristian Kokorić koji je poentirao u 92. minuti za konačnih 2:2.

Ostale utakmice prvog kola igraju se danas u 17:30 sati, a sastaju se Dinamo Josipovo i Podgorje, Slavonija i Sloga iz Dugog Sela Lukačkog, Borova i Orešac, Munja i Drava, Mladost Vukosavljevica i DOŠK te Sveti Đurađ i Croatija. (icv.hr, mra, foto: ilustracija)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!