nedjelja, 28. srpnja 2024.

NK Orešac pobjednik 4. memorijalnog nogometnog turnira ''Zdravko Dvojak Beli''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer (subota) je u Vaškoj održan 4. memorijalni turnir u nogometu ''Zdravko Dvojak Beli'', u sjećanje na prerano preminulog predsjednika Mjesnog odbora Vaška Zdravka Dvojaka.

Uoči turnira, predstavnici NK Vaška na čelu s predsjednikom kluba Sandrinom Čolakom i rodbina, te načelnik Općine Sopje Berislav Androš posjetili su posljednje Zdravkovo počivalište i položili upaljene lampione i cvjetni aranžman.

Turnir je službeno otvorio Zdravkov brat Željko Dvojak, a s nekoliko prigodnih riječi nogometašima, sucima i gledateljima su se obratili predsjednik Općinskog vijeća Općine Sopje Siniša Hrgović i predsjednik Nogometnog kluba Vaška Sandrino Čolak. 

Na turniru su uz domaćina NK Vaška nastupili NK Krčevina Čađavački Lug, NK Orešac i NK Stara Brezovica. 

Ove je godine prvo mjesto pripalo nogometašima NK Orešca, druga je bila ekipa iz Čađavačkog Luga, treći domaćini NK Vaška, a četvrti nogometaši iz Stare Brezovice. Za najboljeg golmana turnira proglašen je Dario Šamec, za najboljeg igrača Toni Brezović, a najbolji strijelac bio je Mario Čađavčan.

Pehare ekipama i pojedinačne nagrade igračima te sucima, uručili su predsjednik Općinskog vijeća Općine Sopje Siniša Hrgović, predsjednik NK Vaška Sandrino Čolak i Zdravkov brat Željko Dvojak. 

Nogometni turnir je održan pod pokroviteljstvom Općine Sopje, uz pomoć mnogobrojnih sponzora. (adf; Foto: A. Dvojak) 
Foto:
























Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!