petak, 7. lipnja 2024.

U Slatini održano predavanje don Josipa Mužića na temu obitelji kao temelja zajednice

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer (četvrtak) je u slatinskom Hrvatskom domu održano predavanje ''Obitelj- temelj zajednice'', poznatog katoličkog teologa i voditelja obiteljskih susreta prof. dr. sc. don Josipa Mužića. 

Pije početka predavanja don Mužića, sve je nazočne u ime organizatora Udruge obitelji s 4 i više djece Slatina ''PRO VITA 4+'' pozdravio ravnatelj Crvenog križa Slatina Vladimir Jelenčić, na čiju je inicijativu 2004. godine i osnovana ova udruga.

Tema i naslov predavanja ''Obitelj-temelj zajednice'' bili su nešto promijenjeni, ali je naglasak ostao na obitelji, pa je novi naslov glasio ''Kako osnažiti obitelj u Hrvatskoj?''.

Predavanje je sufinancirala Virovitičko-podravska županija, a događaj je završilo zajedničkom molitvom. (adf; Foto: D. Fišli)
Foto:












Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!