četvrtak, 6. lipnja 2024.

OPĆINA MIKLEUŠ: Potpisan ugovor s izvođačem radova za izgradnju dječjeg vrtića u Mikleušu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Načelnik Općine Mikleuš Robert Grabar i Ivo Bilić za Građevni obrt Bilić Slatina, danas (četvrtak) su u prostoru Općine Mikleuš potpisali ugovor o izvođenju radova projekta ''Izgradnja dječjeg vrtića u Mikleušu''.

Vrijednost ugovorenih radova izgradnje iznosi 899.619,34 eura s PDV-om. Ugovoreni rok za izvođenje radova iznosi 18 mjeseci od dana potpisa zapisnika o uvođenju u posao.

Za uslugu stručnog nadzora građenja, potpisan je ugovor s uredom ovlaštenog inženjera građevinarstva Željka Šaponje.

Projekt ''Građenje građevine javne i društvene namjene, predškolska ustanova-dječji vrtić
Mikleuš'' Općina Mikleuš je prijavila uz savjetodavnu potporu Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije (VIDRA), a u sklopu poziva na dodjelu bespovratnih sredstava ''Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova''.

Navedeni projekt sufinancira Europska unija temeljem Uugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Mehanizma za oporavak i otpornost NPOO.C3.1.R1-I1-01.0218. (adf; Općina Mikleuš)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!