petak, 10. svibnja 2024.

Tomislavu Prebegu posthumno priznanje HRS-a za dugogodišnji trenerski rad

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Hrvatski rukometni savez svake godine na Središnjem trenerskom seminaru uručuje priznanja trenerima za uspjehe u protekloj godini ili za dugogodišnji trenerski rad u rukometu, a ove će se godine u Poreču održati 47. seminar rukometnih trenera.

Rukometni savez Virovitičko-podravske županije na poziv Hrvatskog rukometnog saveza za priznanje za dugogodišnji trenerski rad nominirao je Tomislava Prebega koji je prošle godine preminuo u 58. godini života, nakon kratke i teške bolesti.

Svoju igračku karijeru Tomislav Prebeg započeo je u rodnoj Slatini, a nakon toga njegov ga je igrački put odveo u Viroviticu i Bjelovar. Završetkom igračke karijere ostao je u rukometu. Prihvatio se trenerskog posla, a uspješno je vodio Slatinu, Viro Viroviticu i Orahovicu.

Nominaciju je Stručno povjerenstvo Hrvatskog rukometnog saveza prihvatilo te će Tomislav Prebeg posthumno dobiti priznanje Hrvatskog rukometnog saveza za dugogodišnji trenerski rad. (icv.hr, mš)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!