četvrtak, 18. travnja 2024.

HDZ s partnerima relativni pobjednik parlamentarnih izbora 2024.: Pogledajte kako se glasalo u gradovima i općinama VPŽ

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

              Foto ilustracija: Facebook
Sada je već sasvim jasno da je HDZ-a s partnerima relativni pobjednik parlamentarnih izbora 2024. godine. Prema privremenim rezultatima DIP-a od 7.00 sati 18. travnja, ukupno je na nivou države obrađeno 99,70% biračkih mjesta (u mandatima to izgleda ovako: HDZ 61, SDP 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo! 10, IDS 2, NP Sjever 2 i Fokus 1), a u 4. izbornoj jedinici, u koju spada i Virovitičko-podravske županija, u 7.00 sati obrađeno je 99,62% biračkih mjesta. 
Na području Virovitičko-podravske županije u svim gradovima i općinama pobjedu je odnijela Hrvatska demokratska zajednica s partnerima. Po za sada još uvijek privremenim izbornim rezultatima, u 4. izbornoj jedinici HDZ-u i partnerima pripalo je 7 mandata, drugi je SDP s partnerima 4 mandata, treći Domovinski pokret s 2, a izborni prag još je prešao Možemo! s 1 mandatom. 

U prilogu pogledajte kako su stanovnici gradova i općina Virovitičko-podravske županije glasali, izraženo u postocima (100% obrađenih biračkih mjesta; liste koje prelaze izborni prag).

Grad Orahovica 
Grad Slatina
Grad Virovitica
Općina Crnac
Općina Čačinci 
Općina Čađavica
Općina Gradina
Općina Lukač
Općina Mikleuš
Općina Nova Bukovica
Općina Pitomača
Općina Sopje
Općina Suhopolje
Općina Špišić Bukovica
Općina Voćin
Općina Zdenci
(Domovina net, df)

Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!