ponedjeljak, 22. travnja 2024.

BUDI ZAKON: Upoznaj se s policijskim pozivom, njihovom opremom i vozilima, te provjeri svoju sportsku spremu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U srijedu, 24. travnja u sportskoj dvorani Tehničke škole, Zbora narodne garde kbr.29 u Virovitici, u suradnji s Tehničkom školom Virovitica, Industrijsko-obrtničkom školom i Strukovnom školom u vremenu 11,00 – 13,00 sati održati će se Dan otvorenih vrata kojom prilikom će policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske promovirati kampanju ”Postani policajac/policajka” u suradnji s pravosudnim policijskim službenicima Kaznionice Požega koji će promovirati kampanju „Postani pravosudni policajac/policajka“.

U dvorani i ispred nje će se moći razgledati policijska oprema i vozila, porazgovarati s policijskim službenicima i pogledati pokazne vježbe demo tima pravosudne policije. Zainteresirani kandidati moći će provjeriti svoju sportsku spremnost na poligonu koji će biti postavljen u sportskoj dvorani, a koji se koristi kao kriterij za provjeru razine tjelesne motoričke sposobnosti za osobu koja se prima u policiju. Organizirat će se natjecanje u savladavanju poligona, te će najspretniji i najbrži kandidat i kandidatkinja dobiti i prigodni poklon policije. (PU virovitičko-podravska)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!