četvrtak, 7. ožujka 2024.

U danima pred nama izmjena sunčanih i oblačnih razdoblja s povremenom kišom, temperature i dalje iznadprosječno visoke

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Do kraja tjedna očekujemo izmjenu oblačnih i sunčanih razdoblja. Povremena kiša ili kratkotrajni pljuskovi koji mogu biti praćeni i grmljavinom neće biti česta pojava, već mjestimična, rijetka i lokalna.

Najveća vjerojatnost za povremene nestabilnosti je tijekom četvrtka te tijekom nedjelje u drugom dijelu dana, kao i u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Temperature zraka i dalje iznadprosječno visoke. Tijekom jutra očekujemo mjestimičnu maglu ili sumaglicu. Jutarnje temperature zraka između 0°C i 8°C. Ponegdje će biti i slabog mraza, prije svega prizemnog. Izglednije tijekom petka i subote. Najviše dnevne temperature između 10°C i 16°C ili koji stupanj više tijekom nedjelje. Vjetar tijekom petka u okretanju na južne i jugozapadne smjerove.

Tjedan pred nama ne donosi ništa novo. Iznadprosječno toplo za ovo doba godine. Zaokret vjetra s južnih na sjeverne smjerove. Povremene nestabilnosti izglednije su početkom te u prvoj polovici tjedna. Sunčanih razdoblja neće manjkati. (icv.hr, kp)

Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩