petak, 16. veljače 2024.

VIROEXPO 2024.: Veseli i simpatični par Virko i Virka i ove godine plijene poglede na 27. izdanju međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Maskota sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, popularni Virko, prošle se godine na sajmu s dušom pojavio u pratnji svoje bolje polovice Virke, a isti vas par očekuje i ove godine na 27. izdanju Viroexpa.

Veseli i simpatični par u prepoznatljivoj zeleno-žutoj odjevnoj kombinaciji i ove će godine plijeniti poglede posjetitelja sva tri dana sajma, a osim što će pažljivo pozirati ispred fotoaparata, kamera i pametnih telefona, kako bi stvorili kadar za pamćenje, s posjetiteljima će izmjenjivati korisne informacije kako pronaći put do izlagačkih štandova.

Uz Vladu RH, pokrovitelji sajma su i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma i sporta. Županija partner je Osječko-baranjska županija.

Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. (icv.hr)

Foto:








Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩