subota, 17. veljače 2024.

[FOTO] Završio prvi dan Viroexpa 2024: Donosimo atmosferu iz “sajamskog grada”

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Iza nas je prvi dan 27. sajma Viroexpo. Sajamskim prostorom prošlo je mnogo posjetitelja koji su s velikim zanimanjem istraživali štandove izlagača.

Nakon što je predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković svečano otvorio ovogodišnji Viroexpo, posjetitelji su mogli uživati u bogatom programu.

Na “ulicama” ovogodišnjeg međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede gosti su mogli vidjeti dobro raspoloženog domaćina Mikeša, grofa i groficu Pejačević te sajamske maskote Virka i njegovu suprugu Virku. Na sajamskoj pozornici održan je i bogat kulturno-umjetnički program.

Uz Vladu RH, pokrovitelji sajma su i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma i sporta. Županija partner je Osječko-baranjska županija.

Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. (icv.hr)

Foto:


Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩