ponedjeljak, 12. veljače 2024.

[FOTO] ''Maskenbal u Sopju 2024.'': ''Suncokreti'' iz Crnca proglašeni najmaštovitijim maskama

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U organizaciji Kulturno-umjetničkog društva Podravac Sopje, a pod pokroviteljstvom Općine Sopje, večeras (ponedjeljak) je održana tradicionalna manifestacija ''Maskenbal u Sopju 2024.''. 
Velika sala Općine Sopje bila je mjesto okupljanja malih i velikih maškara, a organizatori, članice i članovi Kulturno-umjetničkog društva Podravac Sopje, su za sve njih pripremili besplatne krafne, kuhano vino, čaj i sokove.

Odlična atmosfera puna smijeha i veselja vladala je cijelu večer, a za dodatni štimung pobrinuo za tu prigodu oformljeni glazbeni sastav ”Big band Sopje”, sastavljen sopjanskih glazbenika i članova KUD-a Podravac.

Vrhunac večeri bio je izbor najmaštovitijih maski u kategorijama odraslih i djece. Tako je u kategoriji djece za naj masku izabran ''Fifty Cent''. U kategoriji odraslih s pravom su prvo mjesto odnijeli ''Suncokreti'' iz Crnca, drugo mjesto zauzeli su ''Hulk i mama'', a treće su bile ''Manekenka i osamdesete'' iz Slatine. Svima njima je načelnik Općine Sopje Berislav Androš uručio prigodne nagrade, a pobjednicima, ''Suncokretima'', i ključ Općine na čuvanje, ali samo jedan dan. 

Kakva je atmosfera vladala na sopjanskim maškarama pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo. (adf; Foto: D. Fišli)

Foto:





























































Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩