ponedjeljak, 16. listopada 2023.

Općina Sopje i ove školske godine sufinancira smještaj učenicima

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Načelnik Općine Sopje Berislav Androš danas (ponedjeljak) je u prostoru Općine potpisao ugovore sa šest korisnika sufinanciranja troškova smještaja učenika srednjih škola. Radi se o iznosu od 55 eura na mjesečnoj razini, a isplata će se vršiti od rujna 2023. do lipnja 2024. godine. 

- Ovo je nastavak ulaganja u mlade na našoj općini. Kao i svake godine gledamo da sve naše dobre skupine dobiju ono što im je potrebno. Uz već poznata ulaganja u vrtić te samo sufinanciranje rada istog, financiranja radnog materijala, bilježnica, atlasa i mapa, kao i isplate stipendija za studente, naša je obaveza pomoći i srednjoškolcima koji stječu znanja van naše općine i županije. Nadam se da će ova odluka o sufinanciranju barem malo rasteretiti obiteljske budžete, a svim učenicima želim puno uspjeha u novoj školskoj godini - istaknuo je općinski načelnik Berislav Androš. (adf; Općina Sopje)

Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!