subota, 21. listopada 2023.

Mladić s područja Orahovice potrošio novac pa lažno prijavio razbojništvo: Tvrdio da su ga napale tri maskirane osobe

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

          Foto: ilustracija, Freepik
U srijedu, 18. listopada 21-godišnjak je u Policijskoj postaji Orahovica, oko 20:30 sati, lažno prijavio kazneno djelo razbojništva tvrdeći da su ga napale tri nepoznate maskirane osobe dok se vozio biciklom prema kući, priopćili su iz PU virovitičko-podravske.

Policijskim službenicima je izjavio da su ga tri nepoznate osobe zaskočile u blizini mosta preko rijeke Vučice, te ga odgurnule na travnatu površinu udarajući ga rukama i nogama. Nakon fizičkog napada morao im je predati novčanik, a u novčaniku se, uz osobne dokumente i bankovne kartice, nalazilo i nekoliko stotina eura s kojima su tri osobe otrčale u nepoznatom pravcu.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici su utvrdili da je 21-godišnjak navedeni novčanik sa svim dokumentima odbacio na putu do kuće, a navodno otuđeni novčani iznos od nekoliko stotina eura je potrošio.

Protiv muškarca će zbog lažnog prijavljivanja razbojništva biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici. (PU virovitičko-podravska)

Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩