ponedjeljak, 2. listopada 2023.

Goran Šebalj treći na 19. državnom natjecanju u oranju u Poreču

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U Poreču je proteklog vikenda održano 19. državno natjecanje u oranju na kojemu su sudjelovala ukupno 24 orača iz 12 županija, od toga 12 u kategoriji plugova ravnjaka i 12 u kategoriji plugova premetnjaka na kojem su sudjelovali i orači iz VPŽ Željko i Goran Šebalj.

Prvo mjesto u kategoriji ravnjaka osvojio je Željko Goldašić iz Karlovačke županije, drugo je pripalo Davidu Aleksi iz Vukovarsko-srijemske, a treće Mihaelu Sklizoviću iz Osječko-baranjske županije.

Prvo mjesto u kategoriji premetnjaka osvojio je Josip Martinović iz Koprivničko-križevačke županije, drugo Domagoj Vuk iz Krapinsko-zagorske, a Goran Šebalj osvojio je treće mjesto.

Ekipno je pobijedila Koprivničko-križevačka županija, a prvaci ovog natjecanja Željko Goldašić i Josip Martinović predstavljati će boje Hrvatske na oračkom svjetskom prvenstvu koje će se iduće godine održati u Estoniji. (icv.hr, bs, foto: K. Toplak)

Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩