subota, 18. ožujka 2023.

Održana izvanredna sjednica slatinskog Gradskog vijeća tematski posvećena analizi stanja u gradskoj tvrtki Slatina kom d.o.o.

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer (petak) je na saziv predsjednika Gradskog vijeća Grada Slatine Tome Tomića održana izvanredna sjednica Gradskog vijeća tematski posvećena analizi stanja u gradskoj tvrtki Slatina kom d.o.o.

Sjednica kojoj je prisustvovalo 14 gradskih vijećnika započela je tradicionalnim aktualnim satom u sklopu kojega je postavljeno 18 vijećničkih pitanja.

Najviše prijepopra izazvale su teme vezane uz predloženo povećanje cijene odvoza otpada, te o usluzi naplate parkiranja u gradu Slatini, gdje su se u konačnici svi složili da se za sljedeću sjednicu pripremi kvalitetna prezentacija s mogućim rješenjima kojima bi se ujedno pomoglo poslovanje Slatina koma koji je 2022. godinu zaključio s gubitkom od preko 1,1 milijun kuna, a da to građani što manje osjete novim, odnosno povišenim nametima na njihov kućni budžet.   

Ostale točke dnevnog reda su uz nekoliko sugestija vijećnika jednoglasno prihvaćene. 

Pod posljednjom točkom ''Pitanja i prijedlozi'', između ostaloga, HDZ-ova vijećnica Ivona Balić uputila je vijećnicima i široj javnosti poziv na tribinu koja će se u organizaciji Zajednice žena Katarina Zrinski na temu Izazovi suvremene obitelji održati u subotu, 25. ožujka s početkom u 11 sati u Hrvatskom domu u Slatini. (adf, mf; Foto: D. Fišli)

Foto:











Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩