nedjelja, 29. siječnja 2023.

Ravnatelj bolnice D. Blažević: Dr. Koić je operirana i njeno je stanje stabilno

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

         foto: arhiv, Canva
Dr. Elvira Koić, poznata psihijatrica koja je jučer (subota) od strane pacijentice (37) nožem višestruko izbodena u svojoj privatnoj ordinaciji u Virovitici, stabilno je. 
- Pacijentica je u kasnim večernjim satima operirana, njeno stanje je stabilno i zasad se uspješno oporavlja – rekao nam je ravnatelj Opće bolnice Virovitica Dinko Blažević. Sreća u nesreći, naglašava ravnatelj, je blizina ordinacije dr. Koić i Opće bolnice, koje su udaljene svega par stotina metara – njena ordinacija nalazi se gotovo na ulazu u bolnicu, pa joj je pomoć pružena jako brzo.  

Podsjećamo,  jučer oko 17 sati pacijentica (37) nožem je nasrnula i izbola poznatu psihijatricu prim.mr.sc. Elviru Koić, dr.med., u njenoj privatnoj ordinaciji u Virovitici. Napad su čuli susjedi koji su pozvali policiju, koja je počiniteljicu na licu mjesta uhitila, a ozlijeđena liječnica prebačena je u Opću bolnicu Virovitica, gdje joj je pružena pomoć. 
Kako je izjavila dr. Sandra Frljević iz Objedinjenog hitnog bolničkog prijama u Općoj bolnici Virovitica, dr. Koić primljena je s višestrukim ubodnim ranama po cijelom tijelu, ali da joj je stanje bilo stabilno. Iako je imala višestruke rane po cijelom tijelu, nije bila životno ugrožena.  

- Pacijentica je izgubila puno krvi, budući da je napad, prema informacijama koje zasad posjedujemo, trajao oko pola sata. Iako ima višestruke ubodne rane po cijelom tijelu, nije  životno ugrožena. Njeno stanje zasad je stabilno. Pomoć joj se pruža i nadalje – kratko je  jučer komentirala dr. Sandra Frljević. 

Nakon stabilizacije, dr. Koić prošla je sinoć i operaciju. Žena koja ju je napala je uhićena, a slučaj je preuzelo Državno odvjetništvo, doznajemo iz PU virovitičko-podravske. (icv.hr) 


Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩