nedjelja, 29. siječnja 2023.

Predsjednik ZUiČ HVIDR-a VPŽ Mato Bubaš uputio riječi podrške dr. Elviri Koić

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš, u ime svih članova županijske HVIDR-e, uputio je riječi podrške doktorici Elviri Koić sa željom u brz i uspješan oporavak. 
- Županijska HVIDR-a osuđuje jučerašnji napad na doktoricu Koić. Doktorica Koić je mnogo napravila za naše članove i za cijelu braniteljsku populaciju na području naše županije, i ovaj čin je pogodio sve nas hrvatske branitelje, a pogotovo one koje je osobno liječila. Županijska HVIDR-a organizirala je puno tribina koje je doktorica Koić vodila, nikada kad smo je pozvali nije odbila. Provodili smo s njom i dosta humanitarnih akcija za dobrobit hrvatskih branitelja i njihovih obitelji. Našoj doktorici Elviri Koić u ime svih članova županijske HVIDR-e želim brz i uspješan oporavak - rekao je Mato Bubaš. (adf; Foto: D. Fišli)


Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩