utorak, 29. studenoga 2022.

Srednjovjekovni viteški turnir Jankovac i Plemićka ruta ovogodišnji dobitnici nagrade Simply the best, TZ VPŽ dobila posebnu nagradu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Na područje Virovitičko-podravske županije stižu još tri nagrade za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu – Simply the best koju dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija, poslovno turistička burza PUT i magazin “Way to Croatia”.

Nagradu u kategoriji zabavnih manifestacija dobio je Srednjovjekovni viteški turnir Jankovac, čiju organizaciju potpisuju Park prirode Papuk, Općina Čačinci, Turistička zajednica općine Čačinci i Red vitezova Ružice grada iz Orahovice. 

Nagradu u kategoriji novih projekata u turizmu u sustavu turističkih zajednica i lokalne samouprave dobila je Plemićka ruta Podravine i Slavonije. 

Posebnu nagradu za kontinuirani kreativan pristup oblikovanju i razvoju novih turističkih proizvoda koji oplemenjuju i sadržajno upotpunjuju turističku ponudu destinacije za područje kontinenta dobila je Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. 

Nagrade Simply the best za 2022. godinu dodijeljene su u sklopu 23. burze PUT koja se održava 28. do 30. studenog u Velikoj Gorici. (icv.hr)

Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩