utorak, 29. studenoga 2022.

Apsolutni rekorder: Biciklist napuhao nevjerojatnih 4,29 promila usred bijelog dana

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Čak 4,29 promila napuhao je 56-godišnji biciklist u petak u 12.20 sati u Cabuni. Riječ je o apsolutno najvećoj koncentraciji koja je proteklih mjeseci izmjerena na virovitičko-podravskim prometnicama. 

Jedan je to od ukupno 39 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja prošlog tjedna, izvijestila je PU virovitičko-podravska. Ukupno je utvrđeno 272 prekršaja, od kojih je 81 prekršaj upravljanja nepropisnom brzinom, 35 slučajeva nekorištenja sigurnosnog pojasa i 39 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela te niz ostalih prekršaja.

Protekli tjedan je na prometnicama Virovitičko–podravske županije evidentirano i pet prometnih nesreća, od kojih jedna s ozlijeđenim osobama. U toj prometnoj nesreći 65-godišnja biciklistica zadobila je teške tjelesne ozljede uslijed pada s bicikla nakon bočnog sudara s automobilom. Do nesreće je došlo uslijed nepoštivanjem prednosti prolaska u utorak na križanju ulica R. Boškovića i J. J. Strossmayera u Virovitici. (icv.hr)

Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩